Het Voorjaar begint

Het voorjaar breekt door in de Stadstuin van 50|50 B-Green. En daarom laten we graag de nieuwe beheerder Aaron van der Horst aan het woord. Hij heeft samen met zijn collega’s het groeiseizoen weer goed voorbereid en ontvangt steeds meer bezoekers en tuiniers op het terrein in de voorjaarszon.

Het is inderdaad een stralende dag waarop de tuin in al haar vruchtbaarheid gereed is om te gaan knallen. Aaron heeft het project uitgebreid met zo’n honderd bakken en de toestroom van mensen uit de buurt neemt vanaf nu snel toe.

FullSizeRender 4

Het terrein ligt beloftevol te stralen in de zon. (klik op foto voor overzicht)

IMG_9457

De bakken die in gebruik zijn, hebben een mooie vlag gekregen.

Vandaag was er ook een nieuwsgierige bezoeker uit Eijsden, die een kijkje kwam nemen in de tuin. Frank van Aubel (38) is zelf actief in de veehouderij en heeft aan de HAS gestudeerd in Den Bosch. Hij heeft al vanaf zijn jeugd veel ervaring opgedaan met het verbouwen van groenten en kruiden en keurde met waardering en respect de tuin aan de kolonel Millerstraat.

IMG_9465

Frank van Aubel in gesprek met dorpsgenoot en coördinator Corny Peusens.

Echter, voor de bezoekers van de Mobiele Stadstuin is Aaron van der Horst het aanspreekpunt. Hij is zeer goed ingevoerd in de tuinbouw en verklapt met plezier alle geheimen die tot een royale oogst leiden. Je vindt hem iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 op het terrein.

FullSizeRender 2

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s