Rabo Maastricht op bezoek

IMG_6660

Wat een mooie dag voor een bezoek van de Rabobank.

Het leek wel een voorjaarszonnetje op maandag de 25e januari. Dat kwam natuurlijk omdat vijf vriendelijke medewerkers van de Rabobank Maastricht op bezoek waren in onze tuin. Ze hadden een stapel taarten in dozen meegenomen, omdat ze op tournee zijn. Hun missie heet dan ook “de aandeel in elkaar tour”.

IMG_6668

Corny straalt bij zulke positieve waardering.

Omdat Rabobank Maastricht een van de ondersteunende partijen is van 50|50 B-Green komen vijf medewerkers van verschillende afdelingen eens kijken waar dat alles toe leidt. En daar zijn ze van onder de indruk. Achtereenvolgens geven Jean-Paul Toonen en Sjaak van der Zanden een toelichting op het ontstaan van de tuin. En Corny Peusens geeft een levendige toelichting bij de dagelijkse gang van zaken en de betekenis voor de bezoekers. Corny is dan ook coördinator en weet als geen ander hoe belangrijk de tuin kan zijn voor mensen die regelmaat en rust in hun leven zoeken. Maar ook voor kinderen die gezonder gaan eten en leren hoe groenten worden gekweekt.

Nelle Driessen (staand) van CNME doet de educatie

Nelle Driessen (staand) van CNME doet de educatie

Ook Nelle Driessen van CNME geeft inzicht in de groene succesformule en beschrijft hoe kinderen uit allerlei scholen naar Wyckerpoort komen, om te leren hoe de gezonde natuur precies werkt. Vanuit de groene keet wordt koffie en vlaai getrakteerd, zodat de drie taarten terecht komen bij de bewoners van het Leger des Heils. Zo werd het een informatieve ochtend en een gezellige ontmoeting met de mensen die de tuin van 50|50 B-Green graag ondersteunen bij haar toekomstplannen.

IMG_4207

Een sfeervolle impressie door Nelle Driessen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s