Juridische Faculteit op bezoek

fullsizerender-2

Op 1 oktober jongstleden bracht een delegatie van de juridische faculteit van de 40 jarige Universiteit Maastricht een bezoek aan de tuin. Professor Saskia Klosse leidde de delegatie. Tuinbeheerder Aaron legde met veel passie en deskundigheid de opzet en achtergrond van 50|50 b-Green uit.

fullsizerender-3

Interessant is dat de UM op dit moment werkt aan een programma 4Limburg waarbij Maatschappelijke Inclusiviteit een van de hoofdthema’s is. Samen met de professoren Fred Zijlstra, IJmert Kant, Andries de Grip en Maria Jansen allen vanuit andere faculteiten van de UM werkt Saskia Klosse aan dit multidisciplinaire programma. De sociale component van 50|50 b-Green is een voorbeeld van Maatschappelijke Inclusiviteit. Mensen krijgen de gelegenheid weer dagritme op te doen en ontwikkelen vaardigheden waarmee er weer meegedaan wordt. Enkele deelnemers zijn zo al weer succesvol aan de slag gegaan op de arbeidsmarkt.

fullsizerender-4

De bijeenkomst kreeg een inhoudelijke maar ook uitermate gezellige wending bij de koffie in de Keuken van Bosshardt. Daar genoot men van wel bijna het beste koffie-gebak dat in maastricht te krijgen is. Iedereen was het eens dat deze verdiepende middag voor herhaling vatbaar is.

fullsizerender-5

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s